Menu Sampangan
 
Banner iklan
 

 
 

 
 
PulauMimpi.Com
PulauMimpi.com |Angan Tak Berujung| -
 
 
 

 
 
 
eXTReMe Tracker
        
      
 
- Lirik lagu -
[ Kumpulan lirik lagu indonesia, lirik lagu barat dan lirik lagu terbaru ]
  
Slenco - By: Cak Diqin & Eva
[ Print ]
Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Ndadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan
Posting by : Febry
01-07-2008
 
Cari lirik lagu
 
10 Update terakhir lirik lagu
 
Sampangan.com © 2007
Design by : T_M